Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Bionat Tioplus 600 Retard Συμπλήρωμα Διατροφής για το Νευρικό Σύστημα 940mg, 30caps

BIONAT
Δείτε όλα τα προϊόντα
BIONAT

Συμπλήρωμα για καταπολέμιση των νευροπαθειών, μείωση του νευροπαθητικού πόνου και στην ανακούφιση από το κάψιμο, το μυρμήγκιασμα και τη δυσφορία.

Ογκομετρικό βάρος
0.40kg
30,04 €21,95 €8,09 € (27%)
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Ειδοποίηση Διαθεσιμότηταςx

Θέλω να ειδοποιηθώ όταν το προϊόν είναι και πάλι διαθέσιμο.

Bionat Tioplus 600 Retard

Συμπλήρωμα Διατροφής για το Νευρικό Σύστημα 940mg

Συνδυασμός 10 συστατικών με αντιοξειδωτική και νευροτροφική δράση. Η ειδική σύνθεση του Tioplus 600 RETARD επιτρέπει την παρατεταμένη αποδέσμευση των συστατικών του ακόμη και όταν αυτό είναι διαιρεμένο. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η προσπέλαση του χρόνου ημίσειας ζωής του άλφα λιποϊκού οξέος, τα 30 λεπτά και διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα της επιλεγμένης δόσης.

Συμβάλλει στη μείωση του νευροπαθητικού πόνου μέσω της αντιοξειδωτικής δράσης του α-λιποϊκού οξέος αλλά και των βιταμινών C και Ε. Βοηθά στην ανακούφιση και στην πρόληψη παρενεργειών του σακχαρώδη διαβήτη όπως διαβητική νευροπάθεια και διαβητική ρετινοπάθεια, μέσω της δράσης του α-λιποϊκού οξέος και των βιταμινών Α και Ε. Προστατεύει από την εξέλιξη νευροεκφυλιστικών βλαβών μέσω της δράσης του άλφα λιποϊκού οξέος, βιταμίνης C, σεληνίου και βιταμινών του συμπλέγματος Β.


Συμβάλλει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του νευροπαθητικού πόνου και στην προστασία εξέλιξης νευροεκφυλιστικών βλαβών χάρη στην αντιοξειδωτική και νευροτροφική τους δράση.

ΧΡΗΣΗ

1 δισκίο την ημέρα, το πρωί με άδειο στομάχι ή σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού.

Μέση Διατροφική Ανάλυση

Ανά 1 δισκίο

%VNR

(ποσοστό αναφοράς θρεπτικής αξίας)

Θειοκτικό οξύ (α-λιποϊκό)

600 mg

Βιταμίνη C

60 mg

75

Βιταμίνη E

12 mg

100

Νιασίνη (Βιτ. PP)

16 mg

100

Παντοθενικό οξύ (Βιτ. B5)

6 mg

100

Βιταμίνη A

800 μg

100

Βιταμίνη B6

1,4 mg

100

Θειαμίνη (Βιτ. B1)

1,1 mg

100

Ριβοφλαβίνη (Βιτ. B2)

1,4 mg

100

Σελήνιο

55 μg

100

Α- Λιποϊκό οξύ

Τι είναι: Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό που διατηρεί την δραστικότητα του στο υδάτινο περιβάλλον του κυττάρου αλλά και στα λιπιδικά τμήματα της μεμβράνης. Βρίσκεται στο σπανάκι, το κρέας, το συκώτι και τη μαγιά μπύρας.



Που βοηθάει: Το άλφα λιποϊκό οξύ χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για το μεταβολισμό των υδατανθράκων και την παραγωγή ενέργειας. Επιπλέον, συμβάλλει στη μείωση του νευροπαθητικού πόνου ανακουφίζοντας από συμπτώματα όπως κάψιμο, μυρμήγκιασμα, δυσφορία, μούδιασμα και απώλεια αίσθησης, και στην προστασία εξέλιξης νευροεκφυλιστικών βλαβών. Συμβάλλει στην ανακούφιση και την πρόληψη παρενεργειών του σακχαρώδους διαβήτη όπως η διαβητική νευροπάθεια και οφθαλμολογική βλάβη.Είναι γνωστό για την ικανότητα του να αναγεννά οξειδωμένες μορφές Βιταμίνης C, Βιταμίνης Ε, Συνενζύμου Q10 και Γλουταθειόνης και επομένως να δημιουργεί ένα αντιοξειδωτικό πλέγμα το οποίο είναι σημαντικό για την σωστή λειτουργία των κυτταρικών διαδικασιών.

Νιασίνη

Τι είναι: Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, γνωστή και ως νιασίνη ή βιταμίνη B3, που ανήκει στις βιταμίνες του συμπλέγματος B. Βρίσκεται κυρίως στο κρέας, τα ψάρια, τους ξηρούς καρπούς, τα γαλακτοκομικά και τα προϊόντα ολικής άλεσης.



Που βοηθάει: Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος αλλά και του μεταβολισμού, στην ψυχολογία και τη μείωση της κούρασης και την κόπωσης.

Παντοθενικό οξύ

Τι είναι: Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, γνωστή και ως παντοθενικό οξύ ή βιταμίνη B5, που ανήκει στις βιταμίνες του συμπλέγματος B. Βρίσκεται κυρίως στους ξηρούς καρπούς, τα αποξηραμένα φρούτα, το αβοκάντο και το συκώτι.



Που βοηθάει: Το Παντοθενικό οξύ χρησιμοποιείται για τον σχηματισμό του συνενζύμου CoQ10. Στη φυσιολογική λειτουργία μεταβολικών διεργασιών για την παραγωγή ενέργειας και τη σύνθεση και μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών, της βιταμίνης D και ορισμένων νευροδιαβιβαστών. Επιπλέον, βοηθάει στη μείωση της κόπωσης και και τη νοητική λειτουργία.

Σελήνιο

Τι είναι: Είναι ένα χημικό στοιχείο με σύμβολο το Se. Ανήκει στα αμέταλλα και είναι από τα πιο σημαντικά ιχνοστοιχεία του οργανισμού. Πλούσιες πηγές σεληνίου στα τρόφιμα είναι οι ξηροί καρποί και τα μανιτάρια.



Που βοηθάει: Στον οργανισμό είναι απαραίτητο για τη δράση αντιοξειδωτικών ενζύμων και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και του θυρεοειδούς αδένα
Λιγότερα

Βιταμίνη Α

Τι είναι: Είναι μία λιποδιαλυτή βιταμίνη που σχηματίζεται στον οργανισμό από τα καροτενοειδή (προβιταμίνες). Οι πιο πλούσιες πηγές σε βιταμίνη Α είναι τα κόκκινα, πορτοκαλί και πράσινα φρούτα, όπως, επίσης, τα ψάρια, το συκώτι και ο κρόκος αυγού.



Που βοηθάει: Η βιταμίνη A συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό του σιδήρου, στη διατήρηση των φυσιολογικών βλεννογόνων, στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης, και στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Βιταμίνη Β1

Τι είναι: Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, γνωστή και ως θειαμίνη, που ανήκει στις βιταμίνες του συμπλέγματος B. Βρίσκεται κυρίως στα φύτρα των δημητριακών, στη μαγιά, στο κόκκινο κρέας, στο συκώτι, τους ξηρούς καρπούς, τα δημητριακά ολικής άλεσης και τα όσπρια.



Που βοηθάει: Η βιταμίνη B1 είναι πολύ σημαντική για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ψυχολογία και τη λειτουργία της καρδιάς, ενώ έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, αδυναμία, δυσκολία συγκέντρωσης και στη νόσο beri beri.

Βιταμίνη Β2

Τι είναι: Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, γνωστή και ως ριβοφλαβίνη, που ανήκει στις βιταμίνες του συμπλέγματος B. Βρίσκεται κυρίως στο συκώτι, τη μαγιά μπύρας, το βασιλικό πολτό, τα γαλακτοκομικά και τα δημητριακά.



Που βοηθάει: Η βιταμίνη B2 συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας στο σώμα και του σιδήρου, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και της όρασης, στη διατήρηση των φυσιολογικών βλεννογόνων και των ερυθρών αιμοσφαιρίων, στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και τη μείωση της κόπωσης.

Βιταμίνη Β6

Τι είναι: Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, γνωστή και ως πυριδοξίνη, που ανήκει στις βιταμίνες του συμπλέγματος B. Βρίσκεται κυρίως στο σιτάρι, στα φρούτα, στα καρότα, στο κρέας, στα όσπρια, στα λιπαρά ψάρια, στο σπανάκι στο κοτόπουλο και στον αρακά.



Που βοηθάει: Η βιταμίνη B6 λειτουργεί ως συνένζυμο στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπών. Συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας στο σώμα, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και στη ρύθμιση της ορμονικής λειτουργίας.

Βιταμίνη C

Τι είναι: Βιταμίνη C, γνωστή και ως ασκορβικό οξύ, είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη. Δεν μπορεί ο οργανισμός να τη σύνθεση για αυτό είναι απαραίτητο να προσλαμβάνεται από τις τροφές. Οι κυριότερες πηγές είναι τα φρούτα και τα λαχανικά.



Που βοηθάει: Η βιταμίνη C έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό κυρίως λόγω της αντιοξειδωτικής της δράσης. Χρησιμοποιείται ευρέως για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Βιταμίνη Ε

Τι είναι: Ανήκει στις λιποδιαλυτές βιταμίνες. Η βιταμίνη E μπορεί να βρεθεί σε σπορέλαια, ξηρούς καρπούς, αβοκάντο και στη γλυκοπατάτα.



Που βοηθάει: Η βιταμίνη E δρα κυρίως ως αντιοξειδωτικό, προστατεύοντας τις κυτταρικές μεμβράνες από τη δράση των ελευθέρων ριζών.

Bionat Tioplus 600 Retard

Συμπλήρωμα Διατροφής για το Νευρικό Σύστημα 940mg

1 δισκίο την ημέρα, το πρωί με άδειο στομάχι. (Ή σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού.)
Μορφή 30 διχοτούμενα δισκία

Filter NameFilter Value
ΜΟΡΦΗΚΑΨΟΥΛΕΣ
ΑΝΑΓΚΗΔΙΑΒΗΤΗΣ, ΙΣΧΥΑΛΓΙΕΣ, ΑΥΧΕΝΙΚΟ, ΚΡΑΜΠΕΣ, ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΥΣΟΥ, ΝΕΥΡΟΠΑΘΕΙΕΣ, ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΥΠΝΟΥ
ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣCAPS
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑΔΙΑΒΗΤΗ