Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Health Aid Menovital Hormonal Balance, 60tabs

Healthaid
Δείτε όλα τα προϊόντα
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΕΙΡΑ HEALTHAID

ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Κωδικός:
5019781000272

Για την καλή υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος και την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.50kg
37,80 €21,99 €15,81 € (42%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Health Aid

Menovital Hormonal Balance

Επιστημονικά διαμορφωμένη σύνθεση, με φυτά που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για τις φυτοοιστρογονικές και εξισορροπητικές τους ιδιότητες, όπως Έλαιο Λιναρόσπορου (Flaxseed Oil), με δράση εξισορρόπησης των οιστρογόνων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα εσωτερικά γεννητικά όργανα (μήτρα-ωοθήκες), Λιγαριά (Agnus Castus) σαν διεργετικό παραγωγής προγεστερόνης, προλαμβάνει κολπικές μολύνσεις που συνήθως επιδεινώνονται λόγω του PH που γίνεται πιο αλκαλικό εκείνη την περίοδο και έτσι αυξάνεται η ευαισθησία στις μολύνσεις και στο περίβλημα της ουρήθρας. Επιπλέον, περιέχει:

  • Αγγελική (Dong Quai), για εξομάλυνση των οιστρογόνων, που οφείλονται και τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως αναψοκοκκινίσματα, εφιδρώσεις, μελαγχολία.
  • Black Cohosh με ανακουφιστικές ιδιότητες στην ξηρότητα του κόλπου, δυσπαρεύνια (πόνος κατά την σεξουαλική επαφή), ευερεθιστικότητα, αγγειοκινητικές εξάψεις, ακράτεια ούρων που μπορεί να είναι αποτελέσματα της ατροφίας του επιθήλιου της ουρογενετικής οδού από την χρόνια έλλειψη οιστρογόνων.
  • Το Έλαιο Μποράγκου (Borage Oil) είναι πλούσιο σε Ω6 λιπαρά οξέα, τα οποία εμφανίζουν αντιφλεγμονώδεις, αντιθρομβωτικές και ορμονορυθμιστικές ιδιότητες.
  • Ισοφλαβόνες Σόγιας για μείωση της συνθετικής ικανότητας παραγωγής λιπαρών οξέων και τριγλυκεριδίων, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην αύξηση καταστροφής (οξείδωση) των λιπών, κάτι που αποτελεί θετική επίδραση στο αδυνάτισμα και στο μεταβολισμό των λιπών.

Το Menovital της HealthAid, περιέχει 16 διαφορετικά συστατικά, τα οποία δρουν συνεργιστικά στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, όπως νυχτερινές εφιδρώσεις, ξηρότητα κόλπου, αλλαγές διάθεσης κα. Η προσθήκη βιταμινών, μετάλλων και αμινοξέων, το καθιστούν ιδανικό για τις γυναίκες ηλικίας 45-65, που υποφέρουν από ψυχοσωματικές διαταραχές, λόγω όλων αυτών των ορμονικών αλλαγών.

ΧΡΗΣΗ

2 ταμπλέτες την ημέρα με το φαγητό.

Health Aid

Menovital Hormonal Balance

2 ταμπλέτες την ημέρα με το φαγητό.

Filter NameFilter Value
ΜΟΡΦΗΤΑΜΠΛΕΤΕΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΑΝΑΓΚΗΞΗΡΟΤΗΤΑ ΚΟΛΠΟΥ, ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΥΠΝΟΥ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ - ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ