Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Health Aid Colestroforte, 60tabs

Healthaid
Δείτε όλα τα προϊόντα
Καρδιά - Κυκλοφοριακό

ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Κωδικός:
5019781014545

Συμπλήρωμα διατροφής με φυτοστερόλες - κόκκινη μαγιά - ίνες βρώμης - αμινοξέα που βοηθούν στην εξισορρόπηση της χοληστερίνης.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.50kg
57,79 €32,77 €25,02 € (43%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Health Aid

Colestroforte

Εξειδικευμένος συνδυασμός από 10 συστατικά που δρουν συνεργιστικά για τη διατήρηση της ολικής χοληστερόλης σε υγιή επίπεδα. Η Μαγιά κόκκινου Ρυζιού (Red Rice Yeast) από τον ζυμομύκητα monascus purpureus, είναι πλούσια στην φυτική στατίνη μονακολίνη Κ για τη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων της «κακής» LDL χοληστερόλης . Οι Ισοφλαβόνες σόγιας μαζί με τις φυτοστερόλες και τις Ίνες βρώμης επεμβαίνουν στον μεταβολισμό των λιπιδίων , ενώ το εκχύλισμα Αγκινάρας, η Τριγωνέλλα και το Χρώμιο υποστηρίζουν με φυσικό τρόπο την καλή λειτουργία του συκωτιού, του μεταβολισμού και του γλυκαιμικού δείκτη, καθώς αυτά σχετίζονται άμεσα με την εξισορρόπηση των επιπέδων των λιπιδίων στον οργανισμό.

Το Colestroforte* της HealthAid είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος.

* Η δημιουργία & παραγωγή συνθέσεων (φόρμουλες), αποτελεί ειδική τεχνογνωσία και σήμα κατατεθέν της εταιρίας HealthAid.

Αυτό το προϊόν είναι vegetarian.

Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δοσολογίας. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε πρόβλημα υγείας.

ΧΡΗΣΗ

Ενήλικες, 2 ταμπλέτες ημερησίως με το φαγητό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Health Aid Colestroforte, 60tabs-0

ΑΡ. ΓΝΩΣΤ.ΕΟΦ: 26794/29-03-17
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΟΦ ΔΕΝ ΕΠΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΦ

Health Aid

Colestroforte

Ενήλικες, 2 ταμπλέτες ημερησίως με το φαγητό.