Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Solgar Siberian Ginseng Root Extract, 60veg.caps

Solgar
Δείτε όλα τα προϊόντα
Ενέργεια & Τόνωση SOLGAR

ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ - ΒΟΤΑΝΑ

Κωδικός:
033984041462

Το Siberian Ginseng Root Extract της Solgar έχει προσαρμογενείς και τονωτικές ιδιότητες, χρήσιμες για την άμυνα του οργανισμού. Βοηθά στην αντιμετώπιση του αισθήματος κόπωσης. Ιδανικό για άτομα με έντονη καθημερινότητα και πολλαπλές δραστηριότητες.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.50kg
36,05 €19,35 €16,70 € (46%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Solgar

Siberian Ginseng Root Extract

To Solgar® Siberian Ginseng Root Extract είναι ένα από τα πολλά είδη που περιέχουν τζίνσενγκ με προέλευση από την Κορέα, προερχόμενο από τη ρίζα και τις παραφυάδες. Το τζίνσενγκ θεωρείται ότι βοηθά στη βελτίωση συγκέντρωσης και την ενίσχυση ενέργειας και ζωτικότητας.

Το Solgar® Siberian Ginseng Root Extract χορηγείται καθημερινά με 1 φυτική κάψουλα, προσφέροντας βέλτιστη ευεξία του βοτάνου που χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακά στην ιατρική.

Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα.

Κατάλληλο για Vegan & Vegetarian

ΧΡΗΣΗ

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Δεν προορίζεται για χρήση από εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Εάν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα ρίζας Siberian Ginseng, Ρίζα Siberian Ginseng, περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), αντισυσσωματωτικός παράγοντας (φυτικό στεατικό μαγνήσιο), αντιοξειδωτικό PhytO2X®: ειδικό μίγμα αντιοξειδωτικών που αποτελείται από βήτα καροτίνη και L-ασκορβικό οξύ και περιλαμβάνεται σε κάθε φυτοκάψουλα για να διατηρεί την φρεσκάδα των συστατικών

Δεν περιέχει:
Αλάτι, ζάχαρη, μαγιά, σιτάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά και κατά την παρασκευή δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Ανά 1 φυτοκάψουλα περιέχει: Δοσολογία
Ρίζα Siberian Ginseng (Eleutherococcus senticosus) σε σκόνη 150mg
Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα ρίζας Siberian Ginseng (Eleutherococcus senticosus) σε σκόνη [1,2mg (0,8%) eleutherosides E & B]

150mg

Solgar

Siberian Ginseng Root Extract

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.