Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Now Foods L-Cysteine 500mg, 100tabs

Now
Δείτε όλα τα προϊόντα
Αμινοξέα
Παράδοση σε 3 ώρες!

ΑΜΙΝΟΞΕΑ & ΣΥΝΕΝΖΥΜΑ

Κωδικός:
733739000774

Συμπλήρωμα διατροφής με L-Κυστεΐνη είναι ένα μη απαραίτητο θειούχο αμινοξύ που αποτελεί σημαντικό συστατικό των μαλλιών, των νυχιών & του δέρματος.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.70kg
60,36 €22,33 €38,03 € (63%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Now Foods

L-Cysteine 500mg

Η L-Κυστεΐνη είναι ένα μη απαραίτητο θειούχο αμινοξύ που αποτελεί σημαντικό συστατικό των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος. Κύριο χαρακτηριστικό της δράσης της, είναι η συμβολή της στη δομή των πρωτεϊνών και στο σχηματισμό του κολλαγόνου.

Η L-Κυστεΐνη εκτελεί διάφορες λειτουργίες στο σώμα. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή ταυρίνης και γλουταθειόνης.

Η ταυρίνη παίζει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του νευρικού συστήματος και βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, στη διατήρηση της καλής όρασης, ενώ ενισχύει τη θερμογένεση και την οικοδόμηση των μυών.

Η γλουταθειόνη παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό παράγοντα που εξασφαλίζει υγιή κυτταρική λειτουργία.

Η συμπληρωματική λήψη L-Κυστεΐνης αυξάνει τα επίπεδα της Ν-Ακετυλο-Κυστεΐνης (NAC). Η Ν-Ακετυλο-Κυστεΐνη είναι γνωστό ότι αυξάνει τα επίπεδα γλουταθειόνης στο αίμα και συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Η L-Κυστεΐνη μπορεί, επίσης, να μετατραπεί σε γλυκόζη όταν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα είναι χαμηλά. Η μετατροπή αυτή μπορεί να ενισχύσει την αντοχή των αθλητών.

Η σωματική άσκηση είναι γνωστό ότι αυξάνει το οξειδωτικό στρες και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανοσοκαταστολή. Η αντιοξειδωτική δράση της L-Κυστεΐνης μπορεί να βοηθήσει στη γρήγορη αποκατάσταση.

Τα συμπληρώματα L-Κυστεΐνης μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη Β6, ασβέστιο και σελήνιο. H L-Cysteine της ΝΟW είναι ενισχυμένη με βιταμίνη Β-6 και βιταμίνη C.

Σημείωση: Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA (European Food Safety Authority / Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).

ΧΡΗΣΗ

Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα μία έως τρεις φορές ημερησίως όπως απαιτείται.

Now Foods

L-Cysteine 500mg

Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα μία έως τρεις φορές ημερησίως όπως απαιτείται.