Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Weleda Baby Calendula Gift Set Κρέμα Αλλαγής Πάνας, 75+10ml, Σαμπουάν & Αφρόλουτρο, 200+20ml & Σφουγγάρι, 1σετ

Weleda
Δείτε όλα τα προϊόντα
Καθαρισμός

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ - ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Κωδικός:
3340080915892

Σετ δώρου με κρέμα περιποίησης, σαμπουάν και αφρόλουτρο με καλέντουλα που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού και το διατηρεί απαλό και φυσικά καθαρό.

Ογκομετρικό βάρος
1.00kg
35,19 €20,05 €15,14 € (43%)
ΚΑΤΗΡΓΗΜΕΝΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Weleda Baby Calendula Gift Set

Κρέμα Αλλαγής Πάνας, Σαμπουάν & Αφρόλουτρο & Μωρουδιακό Σφουγγάρι Μπάνιου με Σχέδιο Αρκουδάκι

Η πλούσια εντατική κρέμα για την περιποίηση του βρεφικού δέρματος προστατεύει το μωράκι από το σύγκαμα. Το σαμπουάν και αφρόλουτρο με φυσικές ουσίες και πολύτιμο εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας καθαρίζει απαλά το ευαίσθητο δέρμα και διευκολύνει το χτένισμα των μαλλιών.

Καλέντουλα

Τα άνθη της καλέντουλας έχουν χαρακτηριστικά ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα πορτοκαλί άνθη. Περιέχουν ποικιλία καροτενοειδων, φλαβονοειδών και σαπωνίνες. Το Εκχύλισμα Ανθών Καλέντουλας έχει απαλυντική δράση κι ενισχύει την ανανέωση του δέρματος.

Δημοφιλές φυτό με εξαιρετικές θεραπευτικές, καταπραϋντικές και αναδομικές ιδιότητες.

Το βρεφικό δέρμα πρέπει να μάθει πολλά, ήδη από την πρώτη μέρα της ζωής του, ώστε να προστατεύσει το μωρό από τις εξωτερικές επιδράσεις. Ενισχύστε το βρεφικό δέρμα, με την πλούσια, απαλή Κρέμα Καλέντουλας για Μωρά, που περιέχει βιολογικό σησαμέλαιο και πλούσιο εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας. Προσφέρει εντατική περιποίηση στις ξηρές περιοχές, ενώ προστατεύει από την απώλεια της υγρασίας, που είναι απαραίτητη για το δέρμα. Άλλωστε, η Weleda βοηθά το βρεφικό δέρμα να κατανοήσει τον κόσμο εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια

Weleda Baby Calendula Gift Set

Κρέμα Αλλαγής Πάνας, Σαμπουάν & Αφρόλουτρο & Μωρουδιακό Σφουγγάρι Μπάνιου με Σχέδιο Αρκουδάκι