Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Solgar Vitamin D3 2200IU (55μg), 100veg.caps

Solgar
Δείτε όλα τα προϊόντα
Ενίσχυση Οστών SOLGAR
Παράδοση σε 3 ώρες!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κωδικός:
033984033177

Η Vitamin D3 2200IU παρέχει βιταμίνη D3, μια βιταμίνη με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου από τα οστά. Ιδανική για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας για την ενίσχυση της υγείας των αρθρώσεων.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.70kg
39,95 €21,45 €18,50 € (46%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Solgar

Vitamin D3 2200IU (55μg)

Η SOLGAR Vitamin D3 (Cholecalciferol) 2200 IU (55 µg) είναι μία φόρμουλα εξαιρετικής ποιότητας με βιταμίνη D σε μορφή που ευνοεί την ευκολότερη χρήση από το σώμα – τη D3. Τα οφέλη της «βιταμίνης του ήλιου» είναι αναρίθμητα και τεκμηριωμένα, ιδιαίτερα για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και της υγείας των οστών.

Η Βιταμίνη D είναι λιποδιαλυτή βιταμίνη απαραίτητη για την προώθηση της απορρόφησης ασβεστίου, που βοηθά στη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών. Υπάρχει στο ηλιακό φως και σε τροφές πλούσιες σε βιταμίνη D – ωστόσο πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πολύ χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D. Επιπρόσθετα με την αλλαγή στη διατροφή και τον τρόπο ζωής, η πρόσληψη συμπληρώματος βιταμίνης D είναι καλή λύση για την εξισορρόπηση των απαραίτητων επιπέδων, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

Η SOLGAR Vitamin D3 (Cholecalciferol) 2200 IU (55 µg) είναι εύκολα αφομοιώσιμη μορφή βιταμίνης D, η οποία συμβάλλει:

  • Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των οστών και δοντιών
  • Στη φυσιολογική απορρόφηση ασβεστίου και φωσφόρου
  • Στα φυσιολογικά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα
  • Στη διατήρηση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας

Κατάλληλο για Vegetarians.

ΧΡΗΣΗ

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μία (1) φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με κάποιο γεύμα. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Διογκωτικοί παράγοντες (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μαλτοδεξτρίνη, αιθυλοκυτταρίνη), περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), Bιταμίνη D3 (ως χοληκαλσιφερόλη), αντισυσσωματωτικός παράγοντας (φυτικό στεατικό μαγνήσιο).

Δεν περιέχει:
Ζάχαρη, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Solgar

Vitamin D3 2200IU (55μg)

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μία (1) φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με κάποιο γεύμα. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.