Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Forte Pharma Πακέτο Αδυνατίσματος 4 Βημάτων με Xtra Slim Burner Max, 500ml & Turboslim Drink Βατόμουρο, 500ml & Xtra Slim 700, 120caps & Slimactiv Fort Fat Burner, 60caps & Lipo Redux 900mg, 56caps & Calorilight Φυτικές Ίνες Κακάο & Πορτοκάλι, 30caps

Forte Pharma
Δείτε όλα τα προϊόντα
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ Forte Pharma
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Κωδικός:
3700221300190p6

Ολοκληρωμένο πακέτο αδυνατίσματος με την μέθοδο της ενεργοποίησης του μεταβολισμού μέσω των καύσεων και την λιπόλυση με φυσικό τρόπο.

ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Ογκομετρικό βάρος
1.50kg
264,69 €136,98 €127,71 € (48%)
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Ειδοποίηση Διαθεσιμότηταςx

Θέλω να ειδοποιηθώ όταν το προϊόν είναι και πάλι διαθέσιμο.

Forte Pharma Promo

Xtra Slim Burner Max

Υπερ-συμπυκνωμένη φόρμουλα 8 δραστικών συστατικών, από φυτά γνωστά για την ενίσχυση των λειτουργιών καύσης, αποβολής & αποτοξίνωσης του οργανισμού.

Το XtraSlim Burner MAX , απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να ενισχύσουν τις καύσεις τους, μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια αδυνατίσματος, συμβάλλοντας σε απώλεια βάρους, μέσω της τόνωσης του μεταβολισμού και της φυσιολογικής διαδικασίας ‘αποστράγγισης’ του σώματος σώματος.

Τα συστατικά του έχουν διπλή στοχευμένη δράση τόσο στην καύση, όσο και στην αποβολή του λίπους:

  • Το εκχύλισμα από καρπό φυτού κόλα (40mg) βοηθά στην προώθηση της διάσπασης των λιπιδίων. Η κόλα δείχνει να έχει θετική δράση στην προώθηση της οξείδωση του λίπους, ενώ παράλληλα αναστέλλει την οξείδωση των υδατανθράκων τόσο στους μύες όσο και στο ήπαρ, ευνοώντας έτσι τη χρήση αποθηκευμένου λίπους για την παραγωγή ενέργειας.
  • Οι υψηλές δόσεις πράσινου τσαγιού (2000mg), ματέ (1000mg) και πράσινου καφέ (100mg) – στοιχείων περιεκτικών σε πολυφαινόλες, φλαβονόλες, φλαβόνες, κατεχίνες, χλωρογενικό οξύ και καφεΐνη – δρουν επίσης ενισχυτικά στον τόνωση των καύσεων λίπους.
  • Η μαύρη σταφίδα (φραγκοστάφυλλο - 450mg), βοηθά στο ‘στέγνωμα της σιλουέτας, προάγοντας τις λειτουργίες αποβολής του οργανισμού, και προωθώντας έτσι τη σμίλευση του σώματος.
  • Η σπειραία (1000mg), ο ιβίσκος (1000mg) και το εκχύλισμα ραδικιού (80mg), ενισχύουν τις λειτουργίες του πεπτικού συστήματος και του εντέρου, βοηθούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, ευνοούν τη μείωση των εναποθέσεων λιπιδίων, και συμβάλλουν σε ‘καθαρισμό’ του οργανισμού από τοξίνες.

XΡΗΣΗ

Αραιώνετε 1 καπάκι (25ml) σε 1,5 λίτρο νερό για να το καταναλώσετε, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η συνιστώμενη διάρκεια χρήσης είναι 20 ημέρες, στα πλαίσια δίαιτας χαμηλών θερμίδων. Συνιστάται να πίνετε 1,5 λίτρο νερό την ημέρα.
Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, και δεν προορίζεται για θεραπεία της παχυσαρκίας. Μπορεί να ενισχύσει τη μείωση βάρους στα πλαίσια υγιεινής προσεγμένης διατροφής και άσκησης.

Forte Pharma Turboslim Drink

Ειδικά σχεδιασμένο από το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης των Εργαστηρίων Forté Pharma, τοTurboslim Drink, συνδυάζει φυτικά δραστικά συστατικά για να σας βοηθήσει:

Να μειώσετε τα περιττά υγρά και να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας. Η σύνθεσή του, χάρη στην περιετικότητα σε πράσινο τσάι και σπειραία ενισχύει την αποβολή του κατακρατημένου νερού στο σώμα.

Να τονώσετε τις καύσεις θερμίδων, χάρη στην διεγερτική δράση του πράσινου τσαγιού στο μεταβολισμό των λιπιδίων.

Το ΤurboSlim Drink αυξάνει την απομάκρυνση υγρών μέσω της διούρησης.

Φόρμουλα με ενεργά στοιχεία φυσικής προέλευσης, 3 δράσεων:

Δράση 1: Κοτσάνι κερασιού, σπειραία, ιβίσκος, Cactinea® (εκχύλισμα φρούτου), πράσινο τσάι: φυτά με φυσικές ιδιότητες αποστράγγισης του οργανισμού. Στοχεύουν στην ενίσχυση της αποβολής της περίσσειας των υδατοδιαλυτών μεταβολικών αποβλήτων και των τοξινών από τα νεφρά, το ήπαρ, τη χοληδόχο κύστη και το λεμφικό σύστημα.

Δράση 2 : Πράσινο τσάι, Cactinea® (εκχύλισμα φρούτου): ενισχύουν την καύση θερμίδων & λίπους επιτυγχάνοντας την τόνωση μεταβολισμού και αποτελώντας ένα καλό σύμμαχο για την εκκίνηση μιας προσπάθειας αδυνατίσματος

Δράση 3: Φύκι AOSA ginseng και γκουάβα : Ειδικό phyto-3 για τη ρύθμιση ιόντων & μετάλλων και τη φυσική εξισορρόπηση του οργανισμού
Φόρμουλα χωρίς χρωστικές.

Το TurboSlim Drink διατίθεται σε 4 γεύσεις ροδάκινο, βατόμουρο, ανανάς, εσπεριδοειδή.

ΧΡΗΣΗ

Aνακινήστε πριν τη χρήση. Διαλυστε 10 ml σε ένα μεγάλο ποτήρι νερό, 5 φορές την ημέρα ή ένα καπάκι των 50 ml σ’ενα μεγάλο μπουκάλι νερό (1,5lt).
Μετά το άνοιγμα, διατηρείστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 15 ημερών. Η συνιστώμενη διάρκεια χρήσης είναι 10ημ., ενώ ακολουθείται υποθερμιδική δίαιτα. Χρήση ανανεώσιμη, για έως 3 εβδομάδες σε κάθε αλλαγή εποχής.

Forte Pharma Xtra Slim 700 Calorie Burner

Αποτελεσματική σύνθεση με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος, ενισχύοντας το βασικό μεταβολισμό του οργανισμού και αυξάνοντας τις μέσες ημερήσιες καύσεις θερμίδων.

Βασικό συστατικό το του XtraSlim 700 είναι το σύμπλοκο LipoXim® (μίγμα από φύκι wakame και κουρκουμά), φυσικό στοιχείο, το οποίο μπορεί να αυξήσει την ποσότητα θερμίδων που καίμε στη βάση του βασικού μεταβολισμού του οργανισμού*:

  • Το φύκι wakame αυξάνει την παραγωγή θερμογενίνης (μιας μιτοχονδριακής πρωτεΐνης που εμπλέκεται στην παραγωγή ενέργειας). Αυτή η αύξηση της παραγωγής θερμογενίνης ενισχύει τον βασικό μεταβολισμό του οργανισμού και τις μέσες ημερήσιες καύσεις.
  • Ο κουρκουμάς έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση. Ο λιπώδης ιστός των υπέρβαρων "υποφέρει" και εκπέμπει φλεγμονώδη σήματα. Η μείωση των φλεγμονών βοηθά τα λιποκύτταρα να λειτουργούν καλύτερα, ενισχύοντας την απώλεια βάρους. Υποβοηθά επίσης την πληρέστερη πέψη των λιπιδίων.

2 ακόμα φυσικά συστατικά ενισχύουν τη δράση του βασικού συμπλόκου:

1/ Μαύρη σταφίδα : Η σταφίδα έχει διουρητική δράση για τη διευκόλυνση της αποβολής τοξινών. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και ανθοκυάνες, που ενισχύουν τη ροή του αίματος, και την καλή λειτουργία των νεφρών
2/ Φυτό konjac* : ΟΙ ίνες γλυκομαννάνης, είναι γνωστές ότι βοηθούν σε δράση κορεσμού. Η γλυκομανάνη έχει μεγάλη ικανότητα απορρόφησης νερού (ως 50 φορές το βάρος της) συγκριτικά με τις περισσότερες φυτικές ίνες. Βοηθούν επίσης την καλύτερη λειτουργία του εντέρου και την αποβολή των τοξινών.

Τέλος, η φόρμουλα συμπληρώνεται με επιπλέον πολύτιμα συστατικά βελτιστοποίησης της μεταβολικής διαδικασίας.
Η περιεκτικότητα σε χολίνη, xρώμιο, και βιταμίνες B1 και B6, ενισχύει τον μεταβολισμό των λιπιδίων, των σακχάρων και των λοιπών υδατανθράκων.

Αποτελέσματα μελέτης:

  • καύση θερμίδων και απώλεια βάρους.
  • απώλεια πόντων στη μέση και τους γοφούς.

ΧΡΗΣΗ

2 δισκία x 2 φορές την ημέρα λίγο πριν τα 2 βασικά σας γεύματα (4 δισκία την ημέρα συνολικά)
Ιδανικά η χρήση πρέπει να γίνει 2-3 μήνες για μέγιστα αποτελέσματα.

Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, και δεν προορίζεται για θεραπεία της παχυσαρκίας. Μπορεί να βοηθήσει τη μείωση βάρους, στα πλαίσια υγιεινής προσεγμένης διατροφής και άσκησης. Δε συνίσταται σε παιδιά, σε έγκυες, σε θηλάζουσες Δεν αντικαθιστά την ισορροπημένη διατροφή & τον υγιεινό τρόπο ζωής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Κρατήστε μακριά από μικρά παιδιά. Δεν υπόκειται σε αδειοδότηση ΕΟΦ. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Forte Pharma Slimactiv Fort Fat Burner

Το SLIMACTIV Fort αποτελεί αποτέλεσμα έρευνας τω εργαστηρίων Forte Pharma - των πιο εξειδικευμένων στην Ευρώπη στον τομέα της Αδυνατιστικής Διατροφολογίας και αποδεικνύεται καλός σύμμαχος στην προσπάθεια απώλειας βάρους.

Το προϊόν μπορεί να ενισχύσει τη φυσιολογική διαδικασία διάσπασης του λίπους, χάρη στη διπλή δράση του, τόσο στην καρδιά του λιποκυττάρου, όσο και στον περιβάλλοντα λιπώδη ιστό, ενισχύοντας έτσι τη μείωση κιλών, πάντα σε συνδυασμό με προσεγμένη ποιοτική διατροφή χαμηλών θερμίδων και σε συνδυασμό με ήπια σωματική άσκηση (πχ. περπάτημα).

Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να μειώσουν τα κιλά τους, και τα οποία έχουν συσσωρευμένο λίπος (λίγο ή περισσότερο), λόγω άτσαλης διατροφής, έλλειψης άσκησης και καθιστικής ζωής.

Η σύνθεσή του SLIMACTIV Fort λειτουργεί βοηθητικά στα 3 επίπεδα της λιπολυτικής διαδικασίας, ενισχύοντας τις καύσεις, αλλά και στοχεύοντας στη συνολική μείωση του λιπώδους ιστού.

Περιέχει 2 πατενταρισμένα δραστικά συστατικά με επιστημονικά ελεγμένη – μέσω δημοσιευμένων κλινικών δοκιμών –αποτελεσματικότητα στην αποδόμηση του λίπους και την απώλεια βάρους.

To 1ο σύμπλοκο, το Sinetrol® 900mg: εσωκλείει μεγάλη συγκέντρωση σε πολυφαινόλες. Περιέχει εκχυλίσματα πορτοκαλιού, σαγκουίνι και γκρέιπφρουτ, και είναι εμπλουτισμένο με γκουαράνα. Το σλυμπλοκο αυτό φαίνεται να έχει θετική επίδραση στις μεταβολικές καύσεις χάρη στην περιεκτικότητά του σε πολυδραστικά αντιοξειδωτικά εσπεριδοειδών και σε φυσική καφεϊνη (36mg).
Το Sinetrol® δρα ενισχυτικά στα 3 επίπεδα της λιπόλυσης. 'Εχει ανασταλτική δράση στην παραγωγή της φωσφοδιεστεράσης 4 (ένζυμο που ενισχύει τη λιπο-αποθήκευση και μπλοκάρει τη λιπόλυση), εντείνοντας τον μεταβολισμό των ελεύθερων λιπαρών οξέων μέσω της προώθησης της έκφρασης μιτοχονδριακών πρωτεϊνών αποσύνδεσης (προκαλεί αύξηση του επιπέδου cAMP).
Εμφανίζει έτσι, δράση έναντι στo αποθηκευμένο σπλαχνικό λίπος, το οποίο είναι ανθεκτικό στην ινσουλίνη, και έτσι μπορεί να βοηθήσει ακόμα και υπέρβαρα άτομα.

Το 2ο σύμπλοκο, το Dimpless®: είναι ένα πατενταρισμένο συστατικό - σε ειδική μικροκάψουλα για μέγιστη απορρόφηση – που εξάγεται από ένα συγκεκριμένο είδος σκουρόχρωμου πεπονιού.
Το Dipless® περιέχει υψηλή δόση Υποροξειδικής Δισμουτάσης, ενός ιδιαιτέρους αντιοξειδωτικού στοιχείου με κλινικά αποδεδειγμένη δράση στη μείωση του μεγέθους των λιποκυττάρων (υπερτροφίας) και της λιπώδους ίνωσης.
Δρά ακόμα υπερ της αποσυμφόρησης από οξειδωτικό στρες και κατά των φλεγμονών, και συμβάλλει σε βελτίωση της λειτουργίας του λιπώδους ιστού, ώστε να ενισχυθεί περεταίρω και η δυνατότητα λιπόλυσης μέσα στα κύτταρα.
Η βελτιστοποίηση της μικροκυκλοφορίας και της γενικότερης λειτουργίας του λιπώδους ιστού βοηθά σε καλύτερα αδυνατιστικά αποτελέσματα.
Το Dipless® βοηθά επιπλέον στην μείωση της ινωτικής κυτταρίτιδας και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος.

Η σύνθεση του SLIMACTIV Fort συμπληρώνεται από την προσθήκη 50μg χρωμίου, το οποίο συντελεί στον
έλεγχο του σακχάρου στο αίμα και συνεπώς στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών.

Συνιστώμενη διάρκεια χρήσης: 3 μήνες (με επανάληψη εάν χρειαστεί)

XΡΗΣΗ

2 κάψουλες την ημέρα (1 πριν από κάθε βασικό γεύμα).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αναλυτική σύσταση (ανά ημερήσια δόση): Sinetrol® [ξηρά εκχυλίσματα: γκρέιπφρουτ (Citrus Paradisi Macfad,Citrus grandis (L.) Osbeck), γκουαράνα (Paullinia cupana Kunth) (1000mg ισοδύναμο σπόρων), γλυκού πορτοκαλιού (Citrus sinensis (L.) Osbeck), & σαγκουίνι (Citrus sinensis (L.) Osbeck)] (900 mg), διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), κέλυφος κάψουλας (ζελατίνη, χρωστική: ανθρακικό ασβέστιο), αντιπηκτικά μέσα (διοξείδιο του πυριτίου, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων), Dimpless® [μικροενθυλακωμένη Υπεροξειδική Δισμουτάση από συμπυκνωμένο χυμό φρούτου πεπονιού Cucumis melo L.) (20 mg)], πικολινικό χρώμιο.

Αντενδείξεις: Δε συνίσταται σε παιδιά, σε έγκυες, σε θηλάζουσες.

Forte Pharma Lipo Redux

Αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας των Εργαστηρίων Forté Pharma, το LIPOREDUX ™ 900mg αποτελεί βοήθημα με βάση δραστικό σύμπλοκο φυτικής προέλευσης, που δρα σταδιακά και μπορεί να βοηθήσει ακόμα και άτομα με Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) μεταξύ 25 και 29 (υπέρβαρους).

Η σύνθεση είναι εστιασμένη σε άτομα τα οποία έχουν επίμονα αποθέματα λίπους, και επιθυμούν τη σταδιακή μείωση λιπώδους ιστού και συνολικού βάρους, πάντα σε πλαίσια προσεγμένης διατροφής χαμηλών θερμίδων και άσκησης.

Το βασικό δραστικό συστατικό, το Sinetrol ®, ένα ενεργό μίγμα συστατικών από φλοιό 3 εσπερειδοειών (πορτοκάλι, σαγκουίνι και γκρέηπφρουτ), - 2 φορές πιο ισχυρό από την απλή καφεΐνη - δρα ωφέλιμα και ενισχυτικά στα 3 στάδια της φυσικολογικής λιπολυτικής διαδικασίας, προάγοντας την απώλεια βάρους και την αποσυσσώρευση του εγκατεστημένου λίπους.

Η δράση της φόρμουλας συμπληρώνεται με:

  1. Guarana (250mg ), που βοηθά στην ενίσχυση των μεταβολικών καύσεων.
  2. Ψευδάργυρο (5mg), που συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπών.
  3. Χρωμίο (25μg), το οποίο συντελεί στη διατήρηση ομαλών επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

ΧΡΗΣΗ

2 δισκία την ημέρα.
Κάθε δισκίο πρέπει να καταναλώνεται μαζί με τα 2 πιο μεγάλα/λιπαρά γεύματα της ημέρας

Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, και δεν προορίζεται για θεραπεία της παχυσαρκίας. Μπορεί να βοηθήσει τη μείωση βάρους, στα πλαίσια υγιεινής προσεγμένης διατροφής και άσκησης. Δε συνίσταται σε παιδιά, σε έγκυες, σε θηλάζουσες Δεν αντικαθιστά την ισορροπημένη διατροφή & τον υγιεινό τρόπο ζωής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Κρατήστε μακριά από μικρά παιδιά. Δεν υπόκειται σε αδειοδότηση ΕΟΦ. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
Περιέχει καφείνη (36mg/δόση ημέρας)

Calorilight

Το CaloriLight είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης (φυτικές ίνες).

Οι φυτικές ίνες έχουν τη δυνατότητα να ‘εγκλωβίζουν’ το λίπος που προσλαμβάνουμε με τη διατροφή, και να βοηθούν στις διαδικασίες αποβολής από τον οργανισμό, επίσης, καθυστερούν την αφομοίωση και την απορρόφηση των σακχάρων και ενισχύουν την αίσθηση κορεσμού.

Η φόρμουλα του CaloriLIght βασίζεται στο fibrocaptol, ένα αποκλειστικό συνδυασμό φυτικών ινών από πορτοκάλι και κακάο που βοηθά στον έλεγχο απορρόφησης του λίπους της διατροφής.

ΧΡΗΣΗ

2 κάψουλες κατά τη διάρκεια του γεύματος. Ανάλογα με το σωματότυπό σας, & τον πλούτο του κάθε γεύματος, συνιστάται να παίρνετε έως και 4 κάψουλες στο κάθε γεύμα (Έως 6 κάψουλες συνολικά το μέγιστο ανά ημέρα).
Η χρήση έχει νόημα να γίνεται ΜΑΖΙ με λιπαρά πλούσια γεύματα

Forte Pharma Promo

Xtra Slim Burner Max

Αραιώνετε 1 καπάκι (25ml) σε 1,5 λίτρο νερό για να το καταναλώσετε, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η συνιστώμενη διάρκεια χρήσης είναι 20 ημέρες, στα πλαίσια δίαιτας χαμηλών θερμίδων. Συνιστάται να πίνετε 1,5 λίτρο νερό την ημέρα.
Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, και δεν προορίζεται για θεραπεία της παχυσαρκίας. Μπορεί να ενισχύσει τη μείωση βάρους στα πλαίσια υγιεινής προσεγμένης διατροφής και άσκησης.

Forte Pharma Turboslim Drink

Aνακινήστε πριν τη χρήση. Διαλυστε 10 ml σε ένα μεγάλο ποτήρι νερό, 5 φορές την ημέρα ή ένα καπάκι των 50 ml σ’ενα μεγάλο μπουκάλι νερό (1,5lt).
Μετά το άνοιγμα, διατηρείστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 15 ημερών. Η συνιστώμενη διάρκεια χρήσης είναι 10ημ., ενώ ακολουθείται υποθερμιδική δίαιτα. Χρήση ανανεώσιμη, για έως 3 εβδομάδες σε κάθε αλλαγή εποχής.

Forte Pharma Xtra Slim 700 Calorie Burner

2 δισκία x 2 φορές την ημέρα λίγο πριν τα 2 βασικά σας γεύματα (4 δισκία την ημέρα συνολικά)
​Ιδανικά η χρήση πρέπει να γίνει 2-3 μήνες για μέγιστα αποτελέσματα.

Forte Pharma Slimactiv Fort Fat Burner

2 κάψουλες την ημέρα (1 πριν από κάθε βασικό γεύμα).

Forte Pharma Lipo Redux

2 δισκία την ημέρα.
Κάθε δισκίο πρέπει να καταναλώνεται μαζί με τα 2 πιο μεγάλα/λιπαρά γεύματα της ημέρας

Calorilight

2 κάψουλες κατά τη διάρκεια του γεύματος. Ανάλογα με το σωματότυπό σας, & τον πλούτο του κάθε γεύματος, συνιστάται να παίρνετε έως και 4 κάψουλες στο κάθε γεύμα (Έως 6 κάψουλες συνολικά το μέγιστο ανά ημέρα).
Η χρήση έχει νόημα να γίνεται ΜΑΖΙ με λιπαρά πλούσια γεύματα

Filter NameFilter Value
ΠΕΡΙΕΧΕΙΚΑΦΕΪΝΗ
ΜΟΡΦΗΠΟΣΙΜΑ, CAPS
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΑΝΑΓΚΗΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΛΙΠΟΛΥΣΗ, ΔΥΣΠΕΨΙΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑVEGETARIANS / VEGANS