Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Christou Μαξιλαράκι Μεταταρσίου με Βιολογικά Αιθέρια Έλαια One Size, 1 ζεύγος

Christou 1910
Δείτε όλα τα προϊόντα
Christou 1910

ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ

Κωδικός:
5200250240033

Αντικραδασμικό, μειώνει την τριβή στο μετατάρσιο και λειτουργεί προστατευτικά στο πόδι, ανακουφίζοντας από τον πόνο και την αίσθηση καψίματος κάτω από τα δάχτυλα.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.30kg
17,48 €10,46 €7,02 € (40%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Christou Μαξιλαράκι Μεταταρσίου

ΜΙΑ «ΦΥΤΙΚΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ» ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ!

Ξέρετε ποιο σημείο του πέλματος δέχεται όλο το βάρος του σώματός μας όταν σηκώνουμε το πόδι μας και ετοιμαζόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα; Το μετατάρσιο! Στην Christou 1910 δημιουργήσαμε ένα εξαιρετικά μαλακό μαξιλαράκι, που φοριέται άνετα με όλα σας τα παπούτσια! Αντικραδασμικό, μειώνει την τριβή στο μετατάρσιο και λειτουργεί προστατευτικά στο πόδι, ανακουφίζοντας από τον πόνο και την αίσθηση καψίματος κάτω από τα δάχτυλα. Αυτό, όμως, το κάνουν τα περισσότερα επιθέματα… Το δικό μας προχωράει ένα βήμα παρακάτω! Ψάξαμε να βρούμε πιο δραστικές λύσεις για τον πόνο και τις βρήκαμε στην κλινική αρωματοθεραπεία. Εμποτισμένο με ένα θεραπευτικό συνδυασμό βιολογικών αιθέριων ελαίων ιατρικού βαθμού (τα καθαρότερα που μπορείς να βρεις στη φύση) βοηθάει πολλαπλά το πόδι: Χαλαρωτικό, επουλωτικό, με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, καταπραΰνει και αναπλάθει την επιδερμίδα, ενυδατώνει, προστατεύει από κάλους και σκληρύνσεις, απαλλάσσει από τον πόνο και αφήνει στο πόδι μια δροσερή αίσθηση φρεσκάδας και υγείας, χάρη στα αρωματικά μόρια που απελευθερώνονται σε μόλις 2’ από τη στιγμή που θα το φορέσετε. Πλένεται στο χέρι με χλιαρό νερό.

Ιδιότητες ελαίων:

Βάλσαμο
Πιστοποιημένο έλαιο από την ελληνική χλωρίδα και πιο συγκεκριμένα από τον Πάρνωνα
Λάδι με την πιο ισχυρή δράση για τραύματα και φλεγμονές. Αναλγητικό, ισχυρό επουλωτικό, αναπλαστικό της επιδερμίδας και τονωτικό των μυών, καταπραΰνει μοναδικά τις οστικές και μυϊκές φλεγμονές.

Γωλθέρια
Ισχυρό αναλγητικό, ισχυρότατο αντιφλεγμονώδες, αντιρρευματικό, σπασμολυτικό.

Ευκάλυπτος Λεμονώδης
Αποτελεσματικό σπασμολυτικό, ισχυρό αντιφλεγμονώδες, αντιρρευματικό, αναλγητικό, καταπραϋντικό της επιδερμίδας και αντιμυκητιακό.

Άρκευθος
Αποσυμφορητικό φλεβών και λεμφαγγείων, αντιμυκητιακό, διεγερτικό του κυκλοφορικού, φλεβοτονικό.

Λεβάντα γνήσια
Πιστοποιημένο ελληνικό έλαιο από τις Σέρρες
Ισχυρό σπασμολυτικό, ηρεμιστικό, χαλαρωτικό, ισχυρό επουλωτικό και αναγεννητικό της επιδερμίδας, εξαιρετικό αναλγητικό, αντιβακτηριακό.

Ιλλίτης
Πράσινη άργιλος με μεγάλη θεραπευτική αξία, λόγω των απορροφητικών της ιδιοτήτων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ενεργεί σαν «αντλία» και απορροφά δραστικά τους ρύπους και τις τοξίνες απο το δέρμα.

Καολινίτης
Λευκή άργιλος. Χρησιμοποιείται πολύ συχνά στην κοσμητολογία για περιποίηση προσώπου και σώματος, γιατί ευνοεί τους επουλωτικούς μηχανισμούς του δέρματος, ρυθμίζει το PH και επενεργεί τοπικά στους ερεθισμούς.

TIP

Τα βιολογικά αιθέρια έλαια είναι ζωντανά, φυσικά αποστάγματα με συγκεκριμένη διάρκεια ζωής. Κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με το πέλμα σας, το επίθεμα απελευθερώνει το θεραπευτικό μείγμα, το οποίο απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα του ποδιού. Η ανανέωση των επιθεμάτων θρέφει την καταπονημένη περιοχή και σας ανακουφίζει από τον πόνο άμεσα, καθώς απολαμβάνετε στο μέγιστο τις θεραπευτικές ιδιότητες των έλαιων, οι οποίες λειτουργούν σαν σπα, αλλά και ως ένα φυσικό «παυσίπονο» στο σημείο του πόνου. Κυριολεκτικά το φοράτε και δεν πονάτε!

Προσοχή σε προϊόντα Christou δεν γίνονται δεκτές αλλαγές/επιστροφές.

Christou Metatarsal Cushion

with Bio-organic Essential Oils One Size

Wash it with cold water.