Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Rene Furterer Promo με Triphasic Progressive Αγωγή κατά της Προοδευτικής Τριχόπτωσης, 5,5x5ml & Triphasic Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης, 100ml, 1σετ

René Furterer
Δείτε όλα τα προϊόντα
Triphasic Progressive - Κατά της Προοδευτικής Τριχόπτωσης

ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Κωδικός:
3282770390506

Η αγωγή Triphasic Progressive Anti-Hair Loss Treatment είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την καταπολέμηση της προοδευτικής τριχόπτωσης (ορμονική, κληρονομική).

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.60kg
85,88 €57,67 €28,21 € (33%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Rene Furterer Promo

Επιβραδύνει την τριχόπτωση, τονώνοντας την ανάπτυξη και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των μαλλιών. Οι 3 ενεργές φάσεις της αγωγής Triphasic Progressive δρουν πάνω στα 3 καθοριστικά στάδια του κύκλου ζωής της τρίχας: Γέννηση, Ανάπτυξη, Ωριμότητα, με σκοπό τη διατήρηση της δύναμης της τρίχας και την ορατή αποκατάσταση της πυκνότητας των μαλλιών.

Triphasic Progressive Αγωγή κατά της Προοδευτικής Τριχόπτωσης

Μια ολοκληρωμένη αγωγή κατά της τριχόπτωσης, η οποία είναι αποτελεσματική στην πρόληψη της ορμονικής και κληρονομικής τριχόπτωσης.

Αυτή η εξειδικευμένη αγωγή στοχεύει στην προοδευτική ορμονική ή κληρονομική τριχόπτωση που σχετίζεται με ανισορροπίες στον κύκλο ζωής της τρίχας.
Μια φυσικής προέλευσης σύνθεση εμπλουτισμένη με εξαιρετικά αποτελεσματικά δραστικά συστατικά κατά της τριχόπτωσης και ειδικότερα με εκχύλισμα Μανγκοστίν, ένα δραστικό συστατικό από υπεύθυνη αλυσίδα παραγωγής που επιλέχθηκε από την René Furterer για την ικανότητά του να διατηρεί τη λειτουργικότητα των βλαστοκυττάρων, προκειμένου να προωθείται η ανανέωση των κύκλων των μαλλιών.
Αυτή η σύνθεση ακολουθεί τρεις ενεργές φάσεις και προσφέρει αποτελεσματική και ολοκληρωμένη δράση κατά της τριχόπτωσης: Επιβραδύνει την τριχόπτωση, ευνοεί την ανάπτυξη και αυξάνει το πάχος των μαλλιών.
Μετά τον πρώτο κιόλας μήνα, τα μαλλιά είναι πιο πυκνά, πιο υγιή και καλύτερης ποιότητας. Μετά από μια αγωγή 3 μηνών, τα μαλλιά είναι πιο πλούσια και το τριχωτό της κεφαλής λιγότερο ορατό.
Σχεδιασμένο σε πρακτική ανακυκλωμένη και ανακυκλώσιμη μορφή μίας δόσης με ρύγχος ειδικό για μασάζ, το Triphasic Progressive μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το λούσιμο ως αγωγή 3 μηνών. Δερματολογικά ελεγμένο, είναι επίσης κατάλληλο για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.

*QuintilesIMS - Pharmatrend. Αγορά καλλυντικών θεραπειών κατά της τριχόπτωσης, εξαιρουμένων των από του στόματος θεραπειών, στα φαρμακεία, στη Γαλλία, έτος 2020, σε αξία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Η εξειδικευμένη θεραπεία με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, +10.023 τρίχες μετά από μόλις 3 μήνες και μπορεί να χρησιμοποιείται περιοδικά. Προϊόν χωρίς ξέπλυμα που εφαρμόζεται μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα και διεισδύει γρήγορα χωρίς να αφήνει κολλώδη υπολείμματα ή λιπαρό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

ΟΦΕΛΗ

  • Νέα προλητική δράση: Το εκχύλισμα Mangosteen διατηρεί το κεφάλαιο των βλαστοκυττάρων που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη των μαλλιών και βοηθά στην αγκύρωση της τρίχας στο βολβό της τρίχας.
  • Διεγείρει την ανάπτυξη, παρατείνει τη διάρκεια ζωής των μαλλιών & καθυστερεί την απώλεια μαλλιών: Χάρη σε μια συνέργεια ενεργών συστατικών που συνδυάζουν Biotrinin, εκχύλισμα Pfaffia, Glyceryl Laurate και HMC.
  • Αποκαθιστά την πυκνότητα των μαλλιών: Μετά τον πρώτο μόλις μήνα, η τριχόπτωση μειώνεται. Στο τέλος της θεραπείας, τα μαλλιά είναι εμφανώς πυκνότερα, +10.023 τρίχες μετά από 3 μήνες θεραπείας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα Αγωγή κατά της Προοδευτικής Τριχόπτωσης

  • + 7.266 τρίχες μετά τον πρώτο μήνα.
  • +39% πυκνότερα μαλλιά
  • 84% Υγιή μαλλιά
  • 83% Ενισχυμένα μαλλιά
  • 91% Αίσθηση φρεσκάδας κατά την εφαρμογή

ΧΡΗΣΗ

Συχνότητα χρήσης 2 φορές την εβδομάδα για 1 μήνα και στη συνέχεια μία φορά την εβδομάδα για 2 μήνες

  • Βήμα 1

Μετά το λούσιμο, εφαρμόστε τμηματικά σε καθαρό, νωπό τριχωτό της κεφαλής.

  • Βήμα 2

Για να απορροφηθεί το προϊόν, κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας το άκρο του ρύγχους για μασάζ.

  • Βήμα 3

Ξεπλύνετε το ρύγχος μετά την εφαρμογή. Μην ξεπλένετε το τριχωτό της κεφαλής.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Water (Aqua), Alcohol, C9-12 Alkane, Glycerin. Coco-Caprylate/Caprate, Biotin, Citral, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil (Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil), Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil (Cucurbita Pepo Seed Oil), Cyclodextrin, Disodium Adenosine Triphosphate, Garcinia Mangostana Peel Extract. Glyceryl Laurate. Green 3 (Ci 42053). Hesperidin Methyl Chalcone, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil (Lavandula Angustifolia Oil), Lavandula Hybrida Oil, Limonene, Linalool, Maltodextrin, Nasturtium Officinale Extract, Niacinamide, Panthenol, Pantolactone, Pfaffia Paniculata Root Extract, Pyridoxine Hcl, Sodium Cocoyl Glutamate, Sorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Tropaeolum Majus Extract

98% φυσικά συστατικά

Triphasic Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης

Σαμπουάν χωρίς σιλικόνη, ιδανικό συμπλήρωμα για στοχευμένες θεραπείες κατά της τριχόπτωσης, που δυναμώνει τα μαλλιά, διευκολύνει το ξέμπλεγμα και τους χαρίζει απαλότητα και λάμψη.

Σαμπουάν χωρίς σιλικόνη σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, πρόκειται για την τέλεια συμπληρωματική φροντίδα των αγωγών κατά της τριχόπτωσης. Συνδυάζει δύο δραστικά συστατικά γνωστά για τις ιδιότητές τους κατά της τριχόπτωσης: ATP, το οποίο δρα στον τριχοθύλακα, εκεί που αναπτύσσεται η τρίχα, και φυσικό εκχύλισμα Pfaffia, το οποίο, όταν συνδυάζεται με μασάζ, κινητοποιεί τη μικροκυκλοφορία του δέρματος. Αυτό το ισχυρό μείγμα περιλαμβάνει βιοσφαιρίδια που περιέχουν την τονωτική δύναμη των αιθέριων ελαίων πορτοκαλιού, λεβάντας και δενδρολίβανου. Για πιο δυνατά, εύκολα στο ξέμπλεγμα, απαλά και λαμπερά μαλλιά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Σαν μια πρόσκληση για μασάζ, τα μαργαριταρένια βιοσφαιρίδια που περιέχουν αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, λεβάντας και δενδρολίβανου σπάνε απαλά κάτω από τις άκρες των δακτύλων κατά την εφαρμογή απελευθερώνοντας τις πολύτιμες ιδιότητές τους.

ΟΦΕΛΗ

  • Αποτελεσματικό συμπλήρωμα κατά της τριχόπτωσης: καθαρίζει απαλά και ενισχύει το κεφάλαιο της τρίχας.
  • Συμβάλλει στην ανάπτυξη: εντείνει την παροχή θρεπτικών και ενεργειακών στοιχείων που είναι απαραίτητα για την ισχυρή ανάπτυξη των μαλλιών.
  • Σύνθεση που ικανοποιεί τις αισθήσεις: μια ευκαιρία για μασάζ, η διαφανής και απαλά αρωματισμένη υφή του σαμπουάν αποκαλύπτει τα μαργαριταρένια βιοσφαιρίδια από αιθέρια έλαια.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • Τα μαλλιά είναι πιο δυνατά: 81%
  • Το κεφάλαιο των μαλλιών δυναμώνει: 78%
  • Μεταξένια και λαμπερά μαλλιά: 85%

ΧΡΗΣΗ

  • Συχνότητα χρήσης: Συχνή χρήση
  • Εφαρμόστε σε βρεγμένο τριχωτό
  • Κάντε αφρό και προχωρήστε σε μασάζ με κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από τον αυχένα, προς την κορυφή της κεφαλής
  • Αφήστε το να δράσει για 1 έως 3 λεπτά
  • Ξεπλύνετε καλά

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Water (Aqua), Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Laureth Sulfate, Inulin. Decyl Glucoside, Alcohol (Alcohol Denat.), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Agar, Algin, Calcium Aluminum Borosilicate, Citral, Citric Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil (Citrus Aurantium Dulcis Oil), Disodium Adenosine Triphosphate, Fragrance (Parfum), Glycerin, Hexyl Cinnamal, Lauryl Betaine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil (Lavandula Angustifolia Oil), Lavandula Hybrida Oil, Linalool, Mica, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Peg-4, Pfaffia Paniculata Root Extract. Phenoxyethanol, Polyquaternium-39, Polysorbate 20, Propanediol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil (Rosmarinus Officinalis Leaf Oil), Silica. Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Tin Oxide, Titanium Dioxide (Ci 77891), Tocopheryl Acetate, Trideceth-6

90% φυσικά συστατικά

Rene Furterer Promo

Triphasic Progressive Αγωγή κατά της Προοδευτικής Τριχόπτωσης

Συχνότητα χρήσης 2 φορές την εβδομάδα για 1 μήνα και στη συνέχεια μία φορά την εβδομάδα για 2 μήνες

  • Βήμα 1

Μετά το λούσιμο, εφαρμόστε τμηματικά σε καθαρό, νωπό τριχωτό της κεφαλής.

  • Βήμα 2

Για να απορροφηθεί το προϊόν, κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας το άκρο του ρύγχους για μασάζ.

  • Βήμα 3

Ξεπλύνετε το ρύγχος μετά την εφαρμογή. Μην ξεπλένετε το τριχωτό της κεφαλής.

Triphasic Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης

  • Συχνότητα χρήσης: Συχνή χρήση
  • Εφαρμόστε σε βρεγμένο τριχωτό
  • Κάντε αφρό και προχωρήστε σε μασάζ με κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από τον αυχένα, προς την κορυφή της κεφαλής
  • Αφήστε το να δράσει για 1 έως 3 λεπτά
  • Ξεπλύνετε καλά