Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Christou Προστατευτικός Σωλήνας Δακτύλων για Κάλους, Φουσκάλες, Ονυχομυκητιάσεις με Βιολογικά Αιθέρια Έλαια, 12εκ. One Size, 1τεμ.

Christou 1910
Δείτε όλα τα προϊόντα
Βιολογική Φροντίδα Ποδιού

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ

Κωδικός:
5200250240019

Θεραπευτικός συνδυασμός βιολογικών αιθέριων ελαίων ιατρικού βαθμού τα οποία μαλακώνουν, προλαμβάνουν και αποβάλλουν φυσικά τους κάλους.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.30kg
11,55 €7 €4,55 € (39%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Christou Προστατευτικός Σωλήνας Δακτύλων

Για Κάλους, Φουσκάλες, Ονυχομυκητιάσεις με Βιολογικά Αιθέρια Έλαια, 12εκ. One Size

Ο αθλητισμός, όπως και η ομορφιά, θέλει θυσίες… Ρωτήστε έναν πρωταθλητή τριάθλου, έναν μαραθωνοδρόμο ή απλώς μια γυναίκα που φοράει συχνά τακούνια και θα σας το επιβεβαιώσει. Η Christou 1910 είναι δίπλα σε όλους όσους καταπονούν συστηματικά τα δάχτυλά τους από έντονη άσκηση και δραστηριότητα, καθώς και σε όλες τις γυναίκες που δε θέλουν να θυσιάσουν τίποτα από το στιλ τους, αλλά απαιτούν άνεση σε κάθε τους βήμα!

Εμποτισμένος με ένα θεραπευτικό συνδυασμό βιολογικών αιθέριων ελαίων ιατρικού βαθμού (τα καθαρότερα που μπορείς να συναντήσεις στη φύση), ο προστατευτικός σωλήνας δακτύλων επιτελεί πολλαπλούς ρόλους: Μαλακώνει, προλαμβάνει και αποβάλλει φυσικά τους κάλους με την επαναλαμβανόμενη χρήση, καταπραΰνει και αναπλάθει την επιδερμίδα με ισχυρή επουλωτική δράση, ανακουφίζει από τον πόνο και μειώνει την τριβή μεταξύ των δακτύλων και των παπουτσιών.

Τέλος, αφήνει στο πόδι μια δροσερή αίσθηση φρεσκάδας και υγείας, χάρη στα θεραπευτικά αρωματικά μόρια που απελευθερώνονται σε μόλις 2’ από τη στιγμή που θα το φορέσετε! Πλένεται στο χέρι με κρύο νερό.

Ιδιότητες ελαίων:

Βάλσαμο
Πιστοποιημένο έλαιο από την ελληνική χλωρίδα και πιο συγκεκριμένα από τον Πάρνων.
Λάδι με την πιο ισχυρή δράση για τραύματα και φλεγμονές. Αναλγητικό, ισχυρό επουλωτικό, αναπλαστικό της επιδερμίδας και τονωτικό των μυών, κατπραΰνει μοναδικά τις οστικές και μυϊκές φλεγμονές.

Δεντρολίβανο Καμφοράς
Αναλγητική δράση, λόγω πρόκλησης υπεραιμίας στο σημείο. Θα αυξήσει τη ροή του αίματος στο πόδι του κάλου από αγγειοδιαστολή, η οποία θα προκαλέσει μια αίσθηση θερμότητας και τοπική αναισθησία. Περιέχει επίσης μονοτερπενική κετόνη (αντισκληρωτικό).

Κέδρος του Ατλαντικού
Μοναδική ενυδατική δράση, με σημαντικές απολυμαντικές, αντιφλεγμονώδεις, επανορθωτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Διατηρεί την ισορροπία στην επανόρθωση των κυττάρων με ταυτόχρονη θεραπευτική δράση: Διεγείρει τη σύνθεση των κερατινοκυττάρων στην επιδερμίδα.

Μέντα Πιπεράτη
Αναισθητικό άμεσης δράσης δια του ψύχους, αναλγητικό, αντικνησμικό, αντιφλεγμονώδες.

Παραθαλάσσια Πεύκη
Το αιθέριο έλαιο της τερεβινθίνης περιέχει ως επί το πλείστον μονοτερπένια (άλφα και βήτα-πινένιο), που καταπολεμά την υπερκεράτωση. Περιέχει επίσης άλφα πινένιο, το οποίο με τις επουλωτικές του ιδιότητες ενισχύει τον Κέδρο του Ατλαντικού και βοηθάει σημαντικά στο να μαλακώνει τους κάλους και να τους βοηθάει να αποβάλλονται φυσικά.

TIP
Τα βιολογικά αιθέρια έλαια είναι ζωντανά, φυσικά αποστάγματα με συγκεκριμένη διάρκεια ζωής. Κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με το πέλμα σας, το επίθεμα απελευθερώνει το θεραπευτικό μείγμα, το οποίο απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα του ποδιού. Η ανανέωση των επιθεμάτων θρέφει την καταπονημένη περιοχή και σας ανακουφίζει από τον πόνο άμεσα, καθώς απολαμβάνετε στο μέγιστο τις θεραπευτικές ιδιότητες των έλαιων, οι οποίες λειτουργούν σαν σπα, αλλά και ως ένα φυσικό «παυσίπονο» στο σημείο του πόνου. Κυριολεκτικά το φοράτε και δεν πονάτε!

Προσοχή σε προϊόντα Christou δεν γίνονται δεκτές αλλαγές/επιστροφές.

Christou Toe Cushion Tube

Wash it with lukewarm water.

Filter NameFilter Value
ΑΝΑΓΚΗΚΑΛΟΙ - ΣΚΛΗΡΥΝΣΕΙΣ